Nieuwe eigenaar EEI per 1 januari 2021

Sinds 2006 heb ik met veel plezier gewerkt aan de groei en ontwikkeling van het Europees Examen Instituut, EEI. De persoonlijke aanpak, snelheid van handelen en de prettige, ontspannen sfeer tijdens examens zijn het onderscheidend vermogen van EEI.
Om dit mooie bedrijf de kans te geven zich verder te ontwikkelen en te groeien, heb ik besloten de aandelen per 1 januari 2021 over te dragen aan Terry Bouhuizen van Examenbureau ViAlex Nederland, EBVN. Ik kan mij nu voor de volle 100% inzetten voor mijn andere bedrijf het Nederlands Certificatie Instituut, NCI. EEI zal onder leiding van Terry de verdiende groei doormaken.

Ik wil Barbara en Wendy heel veel succes toe wensen. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij net als u gewend bent met veel passie de examens in goede banen zullen leiden. Bedankt dames! Ook wil ik de examenleiders bedanken voor hun loyaliteit en prettige samenwerking.

Het was geen makkelijk besluit maar ik heb er alle vertrouwen in dat het de juiste is.

Ik wens Terry heel veel succes toe met EEI. Maak er wat moois van!

Hanneke de Vries